Cím: 5300 Karcag, Zádor út 3. • +36 59 503-085 • szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu
Szent Pál Marista Általános Iskola a facebook-on


Hortobágyi kirándulás

   Iskolánk egész napos kiránduláson vett részt, hazánk legelső nemzeti parkjában, a Hortobágyon. Öt busszal indultunk a nagy kalandra. Számos érdekes és izgalmas programon vehettek részt tanulóink.  A bőséges kínálatból életkori sajátosságaiknak megfelelően más és más helyszínen tanulhattak, szórakozhattak a gyerekek.
   1-2. évfolyam megnézhetett egy kedves mesefilmet a nemzeti park életéről egy daru gyerek szemszögéből.  Voltak pusztai bemutatón,rolex falsi kisvonattal körbejárták a Kondás-tó és környékét. Kézműves foglalkozáson is részt vehettek.
   3-4. évfolyam a Hortobágyi Vadaspark állataival ismerkedhetett meg egy idegen vezető segítségével. Láthattak egyedülálló pusztai bemutatókat, épületeket, mint például a „Seggen ülő hodályt” ahol az őshonos rackákat tartják. Ezután 3D-s filmet tekinthettek meg a puszta életéről.
   A felső tagozatos diákok ezeken kívül részt vehettek madárgyűrűzési bemutatón, valamint csónakázhattak.
   Kellemesen elfáradva, sok élménnyel gazdagodva tértünk haza.


Kapcsolódó galéria:
TÜV Certification

NAPTÁR

Mai Evangélium

2020. július 13. – Hétfő (Mt 10,34–11,1)
Abban az időben Jézus így szólt apostolaihoz: Ne gondoljátok, hogy azért jöttem a földre, hogy békét hozzak! Nem azért jöttem, hogy békét hozzak, hanem hogy kardot. Azért jöttem, hogy szembeállítsam a fiút apjával, a leányt anyjával és a menyet anyósával. Saját háza népe lesz az ember ellensége. Aki
Mon, 13 Jul 2020 00:00:00 +0200

Időjárás

Youtube csatornánk

Széchenyi 2020

Iskolánkról

Iskolánk, a Szent Pál Marista Általános Iskola nemcsak nevében hordozza Jézus egyik leghívebb apostolát, hanem tevékenységével is a rászorulók segítését, s ezáltal a keresztényi élet legfontosabb törvényeinek megvalósulását tűzte ki céljául.
Elérhetőségek

Szent Pál Marista Általános Iskola
5300 Karcag, Zádor út 3.
Telefon: 06-59-503085
Mobil: 06-30-9014655
Email: szentpalkarcag@szentpalkarcag.hu
Széchényi 2020